Sylvanian Families 4108 Familien Morgenkanin

Sødt sæt med 4 figurer. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

Oscar tager tit billeder af sin familie, så de har nogle familieminder. Men der er altid krudt i Malthe, så det tager hundrede år for dem at komme på plads, når der skal tages billeder. Om aftenen kan han godt lide at drikke te og kigge i sine fotoalbummer.
Oscar er læge i Sylvanian byen. Hans varme smil får alle til at falde til ro. Selv babyer med ondt i maven holder op med at græde, når han siger ”Bare rolig, du får det godt igen snart”. Hvis et barn i byen har feber, cykler han hjem til barnet og undersøger det dér.

Tilde kan godt lide rum, der oser af romantik, og pynter rummene med masser af blomster og billeder. Hun vil have børnene til at blive ved med at drømme, så derfor fortæller hun dem historier og eventyr om prinsesser og feer. Tilde er sygeplejerske i Sylvanian byen.
Alle i landsbyen beundrer hende for hendes måde at klargøre udstyr og medicin på, når hun arbejder - hun er rigtig dygtig til det. Hun har stillet masser af legetøj og bøger frem i venteværelset og leger med det sammen med de små, så de ikke bliver bange, mens de venter.

Jan kan godt lide at skrive smukke digte, og pigerne henne i skolen glæder sig altid til at høre hans digte. Han er også god til at stå på skøjter, så han nyder altid det øjeblik og er den første til at sætte i gang på søen, når den fryser til is om vinteren.

Rosa drømmer om at blive prinsesse. Hun skriver historier i sin hemmelige dagbog om at blive prinsesse og drømmer om, at det en dag går i opfyldelse. Hendes lillebror Malthe er publikum, når hun øver sig på at danse og gebærde sig som prinsesse.

KategoriLegetøj > Dukkehuse > Dukker
MærkeSylvanian Families > Familier og figurer
SKU70-004108
EAN5054131041086
© Legeland.dk
 

Vi bytter julegaver frem til den 31. januar 2022