Sylvanian Families 4172 Familien Valnødde Egern

Med 4 figurer, far, mor, søster og bror Egern. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

PRISTJEK

Vi tilbyder pristjek på dette produkt!
LÆS MERE >>

Alexander kan godt lide at arbejde med træ, og han er rigtigt god til det! Han finder altid på helt specielle ting at lave til de andre i Sylvanian byen. Han laver masser af seje ting, som ingen har set før. Det er kun hans familie, der ved, at han også har lavet masser af ting, der mislykkedes - dem gemmer han i sit pulterkammer!

Charlotte elsker at snakke med de andre i Sylvanian byen. Tit kan hendes vildt boblende og høje latter høres, og hun er altid sammen med sine venner. Hun er meget stolt af sin buskede hale med skinnende pels og sørger for at børste den hver aften, inden hun går seng.

Benjamin er fuld af energi og elsker at klatre i træer. Benjamin kravlede engang op i et højt træ og hentede så let som ingenting en ballon ned for sin lillebror, Lucas. Han siger, at han har prøvet at klatre i alle træer i Sylvanian byen, men der er ingen, der ved, om det passer.

Vigga elsker alt, der er gult. På hendes værelse er der pyntet op med gule ting, som hun har fundet - lige fra gule blomster til gult bånd. Hendes yndlingsting i samlingen er hendes gule fotoalbum med masser af dejlige minder i. Den eneste gule ting, hun ikke kan lide, er citroner - de er alligevel for sure!

KategoriLegetøj > Dukkehuse > Dukker
MærkeSylvanian Families > Familier og figurer
SKU70-004172
EAN5054131041727
© Legeland.dk