Sylvanian Families 5000 Familien Skt Bernhardshund

Familien Sanktbernhardshund far, mor, søster og bror figurerne. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 299,-
LÆS MERE >>

Victor giver altid de bedste råd til folk med problemer i Sylvanian byen. Han er også en dygtig angriber, der fører sit hold til sejr i fodboldturneringer. Som træner for landsbyens fodboldhold lærer han børnene nogle af sine seje fodboldtricks.

Mille er god til at rydde op og kan altid finde sine ting med det samme i sine skabe, hvor der næsten er snorlige orden. Hun rydder endda noget af sine børns legetøj væk, som de stadig er i gang med at lege med, hvis de kigger væk et øjeblik. Børnene bliver nogle gange kede af det og siger: ”vi leger altså stadig med det!”

Valdemar kan løbe rigtigt hurtigt. Han løber ærinder for folk helt frivilligt og bliver lynhurtigt færdig med dem. Da en af hans venner kom for at lege, men havde glemt noget derhjemme, og Valdemar løb hjem til vennen for at hente det, var han så hurtig til det, at han overhalede sin ven, der først var på vej hjemad for at hente det, han havde glemt.

Isabella er dygtig i skolen og til at lave sine lektier. Hun svarer tit på de andres spørgsmål henne i skolen. Hun er især god til matematik og får altid topkarakterer, når de har matematikprøver i skolen. Hun er den eneste i familien, der ikke er så god til sport, men hun gør, hvad hun kan for at blive god til at løbe - det får hun Valdemar til at hjælpe sig med.

KategoriLegetøj > Dukkehuse > Dukker
MærkeSylvanian Families > Familier og figurer
SKU70-005000
EAN8711915031394
© Legeland.dk