Assassins Creed Valhalla XONE

Assassins Creed Valhalla er det nye spil der foregår i vikingetiden Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Det seneste spil i Assassin's Creed serien er kommet og denne gang skrues tiden tilbage til vikingetiden.

Du spiller vikingen Eivor, der i det niende århundrede, må forlade Norge der er hærget efter masser af krige og mangel på ressourcer. Eivor fører en klan af barske nordboere mod England, for at plyndre dets ødelagte kongeriger og rigdomme. Målet er at etablere et permanent hjem for enhver pris. 

Assassin's Creed serien, gør det igen muligt for at spille din karakter, som enten mand eller kvinde. Og hvem end du vælger at spille, så er det danske skuespillere, der lægger stemme til. Magnus Bruun er den mandlige Eivor, og Cecilie Stenspil den kvindelige. 

Eivor er en frygtindgydende vikingekriger, der er vokset op med fortællinger om kamp, hæder og ære. Og i Assassin's Creed: Valhalla, skal du udforske en gigantisk, smuk og mystisk åben verden i Englands mørke middelalder, hvor hemmeligheder og farer lurer. Samtidig med, at du skal opnå politisk magt, grundlægge og udvikle dit samfund, og besejre dine fjender. 

Så forbered dit bedste vikinge kampråb, hæld din bedste mjød op, sæt det helstegte vildsvin over (hvis du da ikke er vegetar - i så fald, steg din bedste tofu), og gør dig klar til en vild tur tilbage til en tid. hvor krige vil rase, kongeriger falde, og vikingerne vil herske. 

KategoriGaming > Xbox One > Xbox One Spil
MærkeXbox > Xbox one spil
SKU45-1150912
EAN3307216168188
© Legeland.dk