Schleich 14711 Whitetail Kalv

Billeder
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
Almindeligt udbredt hjorteart fra Nordamerika
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
FRAGTINFO

Husk at vi afsender 97% af alle vores bestillinger afsted indenfor 12 timer

Fragt fra DKK 39,- til 89,- alt efter valgt fragtform.

Whitetail-hjorten er officielt symbol for ni delstater i USA samt to canadiske provinser.

  • Videnskabeligt artsnavn: Odocoileus virginianus
  • Bevarelsesstatus: Ikke truet [LC]
  • Udbredelse: Nord- og Sydamerika
    Nord- og Sydamerika
  • Primære levested: Skov, Savanne, Busklandskab


Whitetail-hjorten græsser om morgenen og om aftenen. Den er planteæder og spiser grønne planter og nødder. Hjorte lever i små grupper, som regel kun en mor og hendes kalve. Hannerne har et imponerende gevir og lever i små grupper af tre eller fire dyr. Både hunnen og hannen er rødbrune om sommeren og gråbrune om vinteren. Fordi de næsten ikke har nogen naturlige fjender nu, bliver hjortebestande til tider så store, at de ikke kan finde tilstrækkelig føde. Hjorten er drøvtygger ligesom koen, hvilket betyder, at den har fire maver og tygger drøv på halvt fordøjet mad. Denne komplicerede proces gør det muligt for hjorten at spise f.eks. kviste, som de færreste dyr kan fordøje.

© Legeland.dk