Brio træ-legetøj og tog til børn op til 8 år

Her finder du alt det gode og seriøse legetøj fra Brio, som har arbejdet med pædagogisk legetøj, der styrker dit barns udvikling gennem leg, i mere end 130 år og alt trælegetøj er selvfølgelig FSC-certificeret. Vi har næsten alle leget med Brio legetøj som barn, og du finder sikkert noget du kender fra din barndom i udvalget - men der er kommet rigtig meget nyt til. Altsammen med Brio's tilgang til børns læring og hensyn til både mennesker og miljø.

Brio Legetøj

Vi kender det allesammen, for vi er alle vokset op med Brio. Med 130 år på bagen har Brio været legetøjet for generation efter generation af danskere. Helt fra starten blev Brio produceret som træ-legetøj. Selvom du formentlig genkender nogle af produkterne fra din egen barndom, har Brio fulgt med tiden. Men hvorfor lave om på det som allerede er perfekt. Så produkter om de klassiske Brio rangler, den sjove gravhund til at tække efter sig, gå-vognene og meget mere, er stadig i deres sortiment. Heldigvis!

Brio tog

Det er vel nok det mest kendte produkt i 20'erne. Brio har vundet stor anerkendelse for deres træ-tog og træ-togbaner i hele verden. De sjove, farvestrålende tog fås i mange afskygninger - og der er med tiden kommet flere serier på programmet. Børnene elsker dem og det er ofte Brio togbanen der bliver det fortrukne legetøj på børneværelset. 

FSC-certificeret træ

Brio er for en meget stor del produceret i træ, hvilket er et af kendetegnene. Og det er selvfølgelig af FSC®-certificeret træ. Forest Stewardship Counciler en nonprofitorganisation, der sikrer, overvåger og opmuntrer til bæredygtigt skovbrug. Denne certificering betyder, at alt det træ, der anvendes i Brio's produkter, kan spores, og at det kommer fra ansvarligt dyrkede skove. Derudover garanterer certificeringen, at råvarerne kommer fra lovligt registrerede kilder.