Mærker | Brands på Legeland.dk | Legetøj & Hobby

Hos Legeland.dk finder du alle de kendte mærker inden for legetøj, hobby og gaming. Du finder selvfølgelig mærker som Lego, Playmobil, Schleich og mange andre inden for legetøj - kendte som knap så kendte mærker. Inden for hobby er det bl.a mærker som Scalextric, Märklin og Billing Boats m.fl og sidste men ikke mindst, finder du  inden for gaming bl.a mærkerne Nintendo, Xbox og Playstation og mange andre. Udvalget er kæmpe stort, og du finder legetøj m.m. fra stort set alle producenter på markedet. 

For at gøre det mere overskueligt, har vi valgt at dele oversigterne op i segmenter. Klik på knapperne herunder for at komme videre.


Om mærkerne på Legeland.dk

På Legeland.dk finder du et af de bredeste sortimenter inden for legetøj, hobbyartikler og alt inden for spil, konsoller og andet tilbehør inden for gaming.

Legetøj

Om det er babylegetøj og tilbehør, legetøj til tumlinge og de lidt størrre babyer, børn fra 3 til 6 år og fra skolealderen og op til 14 år.  Du finder også legetøj til teenagere og voksne, samt et kæmpe udvalg af familiespil, udendørs legetøj og meget mere.

Som det vil fremgå i de enkelte segmenter er der et kæmpe udvalg. For at nævne nogle er der mærker som Happy baby, Krea, Brio, Lamaze, Oball og mange flere til de allemindste, du finder Baby Born, Little Tikes, Happy Friend og lignende til de lidt større.  Playmobil, Sylvanian Families, Paw Patrol og meget mere til børn i børnehave-alderne - og vi har selvfølgelig et kæmpe udvalg af Lego som dækker stort set alle aldersgrupper. Men som sagt, gå på opdagelse overnfor - for der er rigtig mange mærker.

Hobby

I hobbyafdelingen finder du byggesæt fra Billing Boats, Airfix og lignende, du finder togbaner fra Märklin og masser af sjovt RC legetøj til de lidt større børn (og voksne). Den vildeste grupper under hobby er nok Scalextric racerbaner som er vildt populære - og i den lidt anderledes ende er det fx. dampmaskinerne fra Wilesco.

Gaming

Vi har alle de kendte mærker på hylderne i shoppen - som selvfølgelig er Sony Playstation, Nintendo og Xbox, men du finder også masser af andre gode brands inden for computerspil og udstyr - herunder Don One, Astro, Logitech og mange flere.

Vi ved hvad vi sælger!

Legeland.dk har base i en meget stor legetøjsbutik i Horsens, og vi har i årtier solgt legetøj og hobbyartikler til børn og voksne. Mange af vore kunder er forældre, som selv kom med deres forældrer i vores butik som barn. Vi har arbejdet med legetøj i mere en 40 år, og vi ved hvad det er vi sælger. Så vores slogan "En rigtig legetøjsbutik" er skam ikke kun en påstand  - og vi har den indstilling at der ikke skal være forskel på om du handler i vores fysiske forretning eller her på nettet. Så er du i tvivl, er vi klar på telefon og mail.

Vi håber de finder det du leder efter her på siden - men ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.