Little Dutch - Enjoy The Little Things

Little Dutch babylegetøj - Enjoy the Little Things.
Little Dutch er et internationalt anerkendt Hollandsk mærke til babyer, småbørn og pre-school.
I mere end et årti har Little Dutchs designteam skabt en bred vifte af lækre produkter, der er lige så interessante som de er praktiske og smukke.

Little Dutch er et all-in-one brand der spænder bredt fra legetøj over tekstiler som sengetøj og håndklæder, til dukker og interiør. Deres legetøjs kategori matcher rigtig godt ind i den skandinaviske efterspørgsel i forhold til farver, design og materialevalg. Her er de især stærke på deres trælegetøj og plys. En kategori hvor det er muligt at holde kunden i mange år, da der her findes produkter som følger barnets alder og udvikling. Dette værende helt fra nyfødt igennem nusseklude, rangler og aktivitetslegetøj, og op til de større børn hvor biler, dukker og rolleleg er det der fanger interessen.

Hemmeligheden bag Little Dutch succes er deres dedikation til kun at producere den bedste kvalitet i et tidløst design, der taler til både børnene og de voksne. Alt dette formår de at gøre til en pris der er yderst konkurrencedygtig.

Little Dutch ser det som deres fornemmeste opgave at designe produkter der støtter både forældreskabet og børn gennem deres forskellige udviklingsfaser.