Firmainfo ... om Legeland familien

Shoppen, som du lige nu besøger, er en af Danmarks ældste online shops, og vi har været med siden handlen på nettet tog sin begyndelse for alvor tilbage i 0'erne. Vi har således en god portion erfaring omkring det at drive online handel.

Men Legeland.dk er meget mere end det, for det hele statede med den legetøjsbutik som Karen og Peter Nielsen startede for mere end 40 år siden i Horsens midtby. I 2013 ovetager sønnen, Søren Nielsen, virksomheden, men Karen og Peter er fortsat med i det daglige, så det er en rigtig familievirksomhed - med en enorm erfaring inden for det, som virksomheden handler med.

Vi sælger legetøj og hobbyartikler m.m. under sloganet ...en rigtig legetøjsbutik!

Og slogan'et tager vi alvorligt, for vi har fra starten ønsket at gøre en forskel. Det er således fagpersonale som betjener dig - uanset om du handler i vores fysiske forretninger, eller du handler her på nettet - og vi sælger kun varer som vi kan stå inde for.

Shoppen har været inde i en rivende udvikling de seneste 7-8 år, og flyttede i 2020 ud fra den fysiske forretning. Det gamle lager var blevet alt for lille, og placeringen midt i Horsens gav også udfordringer.

Legeland.dk - Webshop og Click & Collect

Når du bestiller det du skal bruge online får du besked på mail når ordren er klar - og kan afhente den i Modelhobby butikken Legeland i Hospitalsgade 15, 8700 Horsens.

Åbningstider:
Man-fre: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10:00-15.00

 

Kids Coolshop Bytorv Horsens

Som nævnt indledningsvist er det hele startet med en legetøjsforretning i Horsens midtby, og den har også haft vokseværk. Fra 1988 og helt frem til 2016 var butikken medlem af Lege-Kæden, men I 2017 var Søren Nielsen med til at grundlægge KiDS Coolshop i Danmark - og forretningen skiftede navn til KiDS Coolshop Horsens - og den blev en succes - endda en så stor succes, at også de gamle lokaler i Hospitalsgade ikke kunne rumme den. Så i 2021 flyttede forretningen ind i Bytorv Horsens, og er i dag Danmarks største KiDS Coolshop butik ... ikke mindre end 1.400 m² med alt det legetøj man kan ønske sig ;-)

Har du ikke allerede været forbi den kæmpe store butik, så kig ind og gå på opdagelse, hvis du alligevel er i Horsens. Mere info >>

Games N' Gadgets alt indenfor nørderi

Søren havde leget med tanken om at tage gaming med i sortimentet, så da den lokale gamingbutik (Gamestop) lukkede i starten af 2020, besluttede han at en by som Horsens burde have en sådan butik - og i sommeren 2020 åbnede vi byens nye gamerbutik - Games N' Gadgets. Mere info >>

Som navnet antyder, er det ikke kun konsolspil og gamerudstyr der handles med - for butikken er et slarafenland for alle der kan lide spil - fra konsolspil til brætspil - men dertil kommer massevis af figures og gadgets. Butikken finder du på Hospitalsgade 15 i Horsens - men de fleste af varerne kan findes her i shoppen under Gaming >>

Legeland, den originale hobby forretning

Legeland har fra starten også været en hobbyforretning med fx. byggesæt, materialer m.m. ... og Peter Nielsens helt store interessse - nemlig Märklin modeltog. Hans viden og passion for hobbyafdelingen har trukket kunder fra hele landet til forretningen i Horsens. Flytningen af både legetøjsbutikken og webshoppen, har betydet at en ny mulighed - og i familien Nielsen tænkes der ikke så længe inden der handles!

Butikken er nu ... en rigtig hobbyforretning ;-) Du finder den på Hospitalsgade 17 i Horsens - men bare rolig, for vi vil selvfølgelig fortsat have de mange hobby-artikler på hylderne her i shoppen. Tag et kig i hobbyafdelingen >>

Butikkerne er registreret under virksomhedsnavnet Legeland i selskabsregisteret.
CVR nr. 35507132