Firmainfo - om Legeland

I 1979 åbnede legetøjsbutikken LEGELAND og siden da, i næsten 40 år, er butikken blevet drevet - og kendt under mottoet"...en rigtig legetøjsbutik". Og det er lige præcis det vi er, uanset om du kommer i den store fysiske butik i Horsens eller handler her på nettet, så lever og ånder vi for den gode rådgivning.

Her kan du finde relevante oplysninger omkring butikken og historien bag denne.

Billede fra Legeland i Horsens samt medarbejdererButikken på Hospitalsgade i Horsens, samt nogle af medarbejderne - med indehaver, Søren Nielsen, i forgrunden.

Udvalget
Hos Legeland  finder du landets absolut største udvalg af mærkevareprodukter inden for legetøj. Vi vælger både leverandører og sortiment med stor omhu, så vi kan imødekomme børnenes behov og ønsker fra de er helt små. Vi står 100 % inde for, at alle produkter er CE godkendte kvalitetsprodukter og at de lever op til alle gældende regler.

Det som først og fremmest kendetegner vores butik er:

 • Stort udvalg af legetøj og hobby
 • Alle kendte mærker i sortimentet
 • Høj service samt altid korrekt vejledning
 • Mange special produkter
 • 40 års erfaring med legetøj og hobbyartikler

Vi lægger stor vægt på kvalitetslegetøj samt en korrekt vejledning, fra een af vore i alt 10 medarbejdere - og Legeland har et meget stort sortiment indenfor alt det legetøj du kender. Helt præcist tæller vort sortiment pt. over 15.000 forskellige varenumre.

Vision
Vores vision på internettet, har fra starten i 2000, været at skabe en "rigtig" legetøjsbutik for hele Danmark, og her på siden vil du altid finde de rigtige kvalitetsprodukter - og kan gøre brug af vores gode service og vejledning enten via mail eller telefon. Det er derfor de samme medarbejdere der betjener dig online, som du vil møde i vores fysiske butik.

Når du ringer eller skriver til os, vil du hurtigt få et svar ... fra en rigtig legetøjshandler!

Virksomhedsoplysninger:

 • Legeland.dk 
 • Norgesvej 4 (Webshop afhentning)
 • 8700 Horsens
 • CVR: 35507132
 • Butikken er på Hospitalsgade 15

Firmahistorik:

 • 1979: Legeland Horsens etableres af Karen og Peter Nielsen
 • 2000: Legeland.dk Online shoppen bliver etableret
 • 2012: Legehuset.dk - opkøbes af konkurrerende virksomhed (etableret i 1997)
 • 2013: Firmaet gennemfører generationsskifte, hvor sønnen Søren Nielsen, overtager firmaet.
 • 1988-2016: Butikken er medlem af Legekæden 
 • 2017:  Butikken bliver medlem af KiDS Coolshop (grundlagt af Søren Nielsen + 4 andre firmaer)
 • 2020 Webshop afdeling flyttes til Norgesvej 4, 8700 Horsens. 

Kontaktinfo:
Tlf: 7561 6011
Mail: kontakt@legeland.dk

Åbningstider Legeland.dk: Click & Collect.
Afhentning Webshop, Norgesvej 4
man-fredag: 9.30-17.00

Reklamation/returnering
Har du en reklamation eller ønsker du at returnere en vare, så følg vejledningen her>>

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Legeland.dk er en e-mærket netbutik og når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline. Her>>

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Børn og unge under 18 år:
Du skal være fyldt 18 år for at handle på legeland.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Som det fremgår ovenstående har Legeland fulgt udviklingen på legetøjsmarkedet og vi vil forsat være med helt i front. Så hvad enten du ønsker at komme i en fysisk legetøjsbutik  eller hellere vil sidde derhjemme og gå på opdagelse i vores univers - så tror vi på at vi kan give dig en absolut kvalificeret betjening.

Med venlig hilsen

LEGELAND.DK

 

PriceRunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er defekt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende betingelser.

Som den den mest benyttede til produkt- og prissammenligninger hjælper PriceRunner hver måned mere end en million danskere med at sammenligne produkter. PriceRunner blev grundlagt i 2000 og har altid været uafhængig og gratis at bruge.