Märklin tog | Alt til modeltogs enthusiaster!

Märklin er brandet når vi snakker modeltog. Lige fra startsæt til børn og barnlige sjæle til de mere specialiserede enheder for modeltogs-enthusiater. I nedenstående finder du bl.a alt fra Märklins store H0 program, og du kan vælge mellem fx. startsæt, lokomotiver, togvogne og alt i tilbehør ... som skinner, banedele og meget mere. Vi har et stort sortiment og har arbejdet med Märklin gennem mange årtier. Du kan tilmelde dig vores specielle nyhedsbrev om Märklin her>>

Populære Märklin kategorier

Alle Märklin kategorier

Om Märklin modeltog

Har man som barn fået lov til at opleve en Märklin modelbanes magi, vil man altid have denne oplevelse i sin hukommelse. Og man vil måske gerne komme tilbage til denne oplevelse senere i livet - for charmen og de naturtro Märklin modeller fascinerer både unge og gamle. Denne fascination er Märklins motivation, og det er en del af den vision som de gerne vil dele med deres kunder. Og hos Legeland.dk deler vi denne fascinationen af de perfektionistiske modeller til fulde.

Tradition
Märklin har i de 150 år hvor viksomheden har eksisteret, udviklet sig fra en lille fabrik der producerede tinlegetøj, til en producent af metallegetøj af høj kvalitet, som er kendt over hele verden: I dag er Märklin verdensledende på modelbanemarkedet. Ingen anden producent inden for modelbaner tilbyder samme mulighed for at tilføje til eksisterende baner og samlinger over en lang årrække. Märklin forbinder således generationer gennem deres teknologi.

Kvalitet
Standarden for Märklins produkter er reproduktion af skala-modeller, der er så tæt på prototypen som muligt - både hvad angår teknik og udseende af modellerne. Märklin bruger således også råmaterialer der er så tæt på prototypen som muligt - forskellige typer af metal, legeringer, metalplader, aluminium, højkvalitetsplast og endog træ. Entusiastiske samlere over hele verden er beviset på kvaliteten af ​​Märklins produkter.

Innovation
En høj grad af ingeniørkunst har altid været til stede i Märklins modeller, sammen med et dedikeret personale i deres produktion. Deres mål har altid været at tilbyde deres kunder løsninger der var på forkant med udviklingen - og det er det stadig. Deres kunders input og ideer har fundet vej ind i udviklingen af Märklins produkter, hvilket resulterer i mange forbedringer af produkterne. Märklin er således i stand til at tilbyde et sortiment, der muliggør en usædvanlig dybde af oplevelser, hvor alt sammen stadig virker perfekt selv efter mange år.

Hos Legeland.dk har vi i årtier arbejdet med Märklin i vores fysiske butik, og kender produkterne vi sælger. Du vil derfor altid kunne få rigtig god support, hvis du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp omkring Märklins produkter.