LEGO byggeklodser og sæt til alle aldre - små som store legebørn

Forkæl dine børns passion for at bygge og lege med LEGO klodser. Her finder du Legoklodser og byggesæt - alt fra slotte til robotteknologi som er designet til at fremme kreativitet og læring. LEGO legetøj kan få dine børn til at designe verden som de ser den, eller genskabe scener fra deres mest elskede film - alt mens de udvikler vigtige motoriske færdigheder og laver problemløsning. Lærerigt legetøj til små børn og udfordrende byggesæt til de større ... også de voksne laughing

Populære LEGO mærker

Alle LEGO serierne

Om LEGO

LEGO er dansk og kendt for de populære byggeklodser i alle former og farver. Sættes de sammen, kan der skabes alle slags konstruktioner og kun fantasien sætter grænser. Legoklodserne er populære blandt børn og voksne, da der er serier og byggesæt til enhver smag og alder.

De mange forskellige serier fra Lego består af nogle klassiske, som har eksisteret i en længere periode  og så er der nogle som er der i kortere tid. Lego har i den senere tid produceret serier fra filmverdenen, samt populære spil serier og andre spændende serier, som er populære i tiden.

LEGO City:
Den klassiske serie LEGO City er en masse  spændende modeller med realistiske og ikoniske køretøjer og bygninger fra den rigtige verden. Den travle by med butikker, arbejdslivet og hverdagens helte med politi og brandmands- styrke, samt travle arbejdsmænd og meget mere. En by med charme, som stimulerer børnenes kreative fantasi.

LEGO Creator 3in1
Byggesæt til børn fra ca. 3 år og op, hvor scoopet er at alle sættene har 3 forskellige bygge-oplevelser som det samme sæt lego-klodset kan blive til. Lego Creator 3in1 kommer med illustationer af de forskellige modeller der kan bygges - men måske dit barn kan finde på en helt fjerde?

LEGO Technic:
De første Technic modeller blev skabt for 40 år siden. I starten af 1970'erne legede de første LEGO designere med idéen om at bygge biler med de store, firkantede LEGO Mobil klodser i gul, rød og blå med hvide krydsaksler og tandhjul. De blev kun brugt som udstillingsmodeller og var ikke beregnet til salg. Gennem tiden eksperimenterede de med at lave forskellige elementer, der kunne forbedre stabiliteten og robustheden – en opdagelsesrejse, der førte til udgivelsen af de første tekniske modeller i 1977.

LEGO Icons
Navnet siger vel det hele, for det er større byggeprojekter hvor modellerne er ikoniske bygninger, biler, fly og lignende - og hvor sværhedsgraden gør dem til udfordrende og spændende projekter mest for voksne. Der kommer løbende nye interresante Lego Icons pakker, som i øvrigt har deres udspring i den tidligere Creator Expert serie.

LEGO Star Wars:
Den ikoniske serie fra den populære film Star Wars. Mange populære og kendte sæt, hvor der kan genskabes øjeblikke taget ud fra filmen eller barnets egen fantasi. Mange fede figurer og konstruktioner fra sagaen til timers eventyr.

Gå på opdagelse i LEGOs store univers, i de forskellige kategorier herover, på Legeland.dk.

LEGOs Historie

Tømrermester og snedker Ole Kirk Kristiansen grundlægger sin virksomhed i Billund, som i starten fremstiller trappestiger, strygebrætter, skamler og trælegetøj. I 1934 får virksomheden sit navn, LEGO. Navnet er en sammentrækning af ordene"leg godt" som både er navnet, men også deres ideal.

Virksomheden har gennemgået en stor udvikling de seneste 80 år, fra lille snedkerværksted til en moderne og global virksomhed, som nu er en af verdens største producenter på legetøjsmarkedet. Virksomheden er gået i arv i generationer og ejes nu af barnebarnet Kjeld Kirk Kristiansen.

LEGO er flere gange blevet udkåret til Århundredets Legetøj, siden den første legoklods udkom i 1958 og produktet har udviklet sig igennem årene, men fundamentet er stadig den traditionelle lego klods. Den specielle udvikling og koblingsprincippet med rør i klodsen, gør den unik og giver uendelige muligheder, når der bygges. Få gang i fantasien og udfold de kreative ideer gennem leg, med de fantastiske legetøjs byggeklodser fra LEGO.