Lego Star Wars

Her finder du alle de spændende pakker fra Lego Star Wars. Både de kæmpe store af slagsen, som dem der er er lidt lettere at gå til. Lego Star Wars serien er vildt populær og vi har et stor udvalg her på siden.  Byg de kendte rumskibe og jagere med mere fra filmene, og lav din egen Star Wars galaxe derhjemme.

Om Lego Star Wars

Lego Star Wars er byggesær med legoklodser, figurer og meget mer fra de ekstremt populære Star Wars film. De ikoniske figurer og byggesættene rummer timevis af spændende leg med situationer fra filmene - og måske endda nogle som Gerog Lukas ikke engang har tænkt på . Kun fantasien sætter grænsen med Lego Star Wars pakkerne.

Figurerne
Galaksen er enorm, og du vil møde mange figurer - forskellige racer, kloner og droider. Nogle har stærke evner til at føle Kraften, og andre har ikke. Nogle sværger troskab til den mørke side, og andre til den lyse. Du skal lære de mange ansigter i LEGO Star Wars galaksen at kende for at kunne mestre din Kraft.

Byggesættene
Der findes vild mange byggesæt i Lego Star Wars serien. Alle de mange rumfærger, kampskibe,  bygninger og meget mere. Og de fås fra små og let tilgængelige modeller til kæmpe store monster-pakker fra Lego, som kræver lidt mere end som så at bygge. Der findes Lego Starwars byggesæt til alle aldre og niveauer.

Et lille citat:

"Ved du hvad, den lille droide kommer til at give mig rigtig mange problemer" Luke Skywalker.