Lego Disney - alle de skønne disney eventyr!

Her finder du masser af Lego pakker fra Disney universet. Areiel, Askepot og andre prinsesser, Disney Frost og meget mere fra eventyrenes verden i flotte pakker fra Lego. Er du vild med både Disney og Lego, er du landet det helt rigtige sted ;-)

Om Lego Disney

Disney Frost
Jeg hedder Anna, og jeg er født klar ... klar til eventyr og sjov! Nu da sommeren er kommet tilbage til Arendal, har jeg det endnu sjovere sammen med Kristoffer, Olaf og min søster – især når hun laver magi!

Disney Vaiana
Hej, mit navn er Vaiana, og jeg har altid været tiltrukket af havet, siden jeg var en helt lille pige! Jeg bor på øen Motunui i Oceanien, og jeg spørger ofte mig selv: "Hvem er det meningen, jeg skal være?" Jeg ved, at min far, høvdingen, ønsker, at jeg skal følge i hans fodspor, men jeg spekulerer på, om det nu også er det, jeg er bestemt til?

Disney Princess
Hej, jeg hedder Belle. Jeg kan lide at synge og læse bøger, men jeg elsker også at være udendørs! Jeg er lidt af en drømmer, men jeg er altid klar til at hjælpe min familie og mine venner!

Disney Whisker Haven
Hej! Jeg hedder Daisy. Jeg er så ør af glæde, at jeg næsten ikke kan sidde stille. Jeg er en kunstner og elsker at male! Jeg elsker kunst!