LEGO City - byg din egen verden!

Lego City byggesæt med masser af legoklodser og spændende temaer fra byer og andre miljøer. Byg din Lego City verden med bl.a politi, bjergpoliti, brandvæsen, kystvagt, jungle-eventyr, minedrift og meget mere. Du finder fartøjer som tog, fly, biler og maskiner samt masser af flotte Lego bygninger i Lego City serien. En hel verden bygget i legoklodser!

 

Om LEGO City

Lego City er en realistisk Lego-verden, som dit barn kan udforske. Ikoniske køretøjer og bygninger danner rammen om den travle by, hvor hverdagens helte fanger skurke og slukker ildebrande, laver redningaktioner til havs, er på spændende opgaver i junglen, graver efter guld i minebyen eller er ude på andre spændende eventyr.

Man kan bygge sin helt egen verden med Lego City og alle produkter i serien kan kombineres - det er kun fantsien der sætter grænsen med disse Lego City byggesæt.

Lego City universet er opbygget i forskellige temaer - fx. kystvagt, politi, brandvæsen, minedrift, jungle og en masse fantastiske køretøjer og andre maskiner m.m. Og dit barn kan virkelig slippe fantasien løs med disse spændende sæt som indeholder legoklodser til mange timers kreativ leg. Det er en verden fuld af humor og charme, som virkelig stimulerer børnenes kreative fantasi. Lærerigt legetøj der stimulere og sæter gang i kreativiteten.