LEGO Classic - legoklodser i klassisk udgave

Lego Classic er legoklodser i bokse, som dengang mor og far var barn. Masser af klodser, dele og tilbehør til at slippe krativiteten løs med. Byg hvad det skal være med Lego Classic. I pakkerne er der masser af gode iéer til hvad du kan bygge, men du har helt frie hænder. Skal du bruge ekstra legoklodser, ekstra dele eller byggplader, så du aldrig løber tør for dem, er det her du skal kigge.

Om Lego Classic

Det ligger næsten i navnet, men Lego Classic er legoklodser i helt klassisk forstand. Bokse med massser af legoklodser til leg og byggeri. Boksene indholder et væld af legoklodser, dele og tilbehør til kreativ leg, men du finder også masser af gode idéer til hvad man kan bygge i disse pakker. Legoklodser som man kender dem.

Nyd en uendelig verden fuld af sjov og kreativitet med Lego Classic. Byggesættne er er fyldt klodser og materialer til bygninger med masser af døre, vinduer, former og specialelementer i stærke og livlige farver.

Byg smukke huse, spændende butikker, hyggelige caféer, udsmykkede pagoder, magiske slotte og meget mere. Få idéer og inspiration online. Drøm det, byg det, og leg med det med Lego Classic byggesæt!