Lego Technic er byggesæt med udfordringer

LEGO Technic byggesæt, er virkelighedstro modeller med realistiske funktioner, som giver dig en virkelig autentisk byggeudfordring. Er du vild med Lego og spændende byggeoplevelser, er Lego Technic modeller af kendte biler, maskiner m.m. et sikkert hit. Legoklodser med udfordringer for både små og store Lego fans, for de findes til alle aldersgrupper.

Om Lego Technic

Lego Technic har være på markedet i 40 år, og opstod hos Lego på grund af et ønske om, også at lave mere tekniske byggesæt, der stillede større krav og gav flere udfordring. Resultatet blev Lego Technic, som nu har henrykket både større børn og voksne i 40 år. Konstant udviklet og udbygget i forhold til tiderne.

At arbejde med et Lego Technic byggesæt giver udfordringer på flere planer. Det er glimrende byggesæt til større børn. Forståelsen for samlevejledninger og de tekniske detaljer, animerer til at sætte sig ind i baggrund og funktion - måske en ingeniør bliver født med det første Lego Technic byggesæt?

Du finder alt fra biler, fly maskiner og fartøjer af enhver art i udvalget og du finder små og store sæt, så alle niveauer inden for byggeri kan tilfredsstilles. Men Lego Technic er mere end det, for udover selve byggeoplevelsen, er langt de fleste modeller funktionelle - de har pneumatik, motorer, tandhjul, gearkasser o.s.v. Der er en hel verden af mekanik og teknik der venter dig med Lego Technic.

Aldersmæssigt strækker Lego Technic sig fra ca. 6 år og op med de letteste pakker - evt. sammen med en voksen den første gang.  Og der er ligeledes pakker der først er aktuelle fra hhv. 9 og 12 år på grund af sværhedsgraden. Men børn lærer hurtigt - og farmand skal holde sig opdateret, hvis han vil være med ... og det vil han jo ;-)