LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

Lego Technic byggesæt med 3696 dele! Byg den detaljerede Lamborghini Sián FKP 37! Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Dette avancerede LEGO Technic 42115 bygselv-sæt er specialdesignet til fans af supersportsvogne. Byggesættet omfatter fantastiske detaljer og leveres med en dekorativ fremvisningsplade, så du kan udstille din Lamboghini Siän FKP 37 frem.  Yderemere får du et unikt serienummer, der låser op for eksklusivt onlineindhold!

Oplev den umiskendelige kraft og det unikke udseende, der kendetegner Lamborghini Sián FKP 37, når du fordyber dig i dette LEGO Technic byggesæt. Med sine sublime detaljer er denne modelbil en virkelighedstro gengivelse af den originale Sián FKP 37 i iøjnefaldende limegrøn med gyldne fælge.

Skønheden ligger i detaljerne
De autentiske funktioner omfatter 8-trins gearkasse, aktiveret af det bevægelige gearskifte, V12-motor med bevægelige stempler samt 4-hjulstræk. Brug rattet til at sætte bilen i position, og nyd for- og baghjulsaffjedringen. Ligesom supersportsvognen i naturlig størrelse har denne modelbil klassiske saksedøre.

Anbefalet alder: fra 18 år 
Antal dele: 3696

Luksuriøse detaljer
Dette bygbare bilsæt giver dig mulighed for at nyde mig-tid af høj kvalitet, når du vækker den smukke Sián FKP 37 til live. Den præsenteres i en luksusæske og omfatter en stor, flot og eksklusiv bog med byggevejledning, billeder og interviews bag kulisserne. Åbn kølerhjelmen for at finde dit unikke serienummer, der låser op for særligt onlineindhold.

  • Nyd en fordybende byggeoplevelse med LEGO Technic sættet Lamborghini Sián FKP 37 (42115). Udforsk derefter bilens virkelighedstro funktioner, bl.a. V12-motor med bevægelige stempler, styring og for- og baghjulsaffjedring.
  • Med en 8-trins sekventiel gearkasse, bevægelig hækspoiler, kølerhjelm og bagklap, der kan åbnes, detaljerede skivebremser og gyldne fælge bringer dette LEGO Technic sæt dig tættere end nogensinde på den ægte Lamborghini Sián FKP 37.
  • Et berigende byggeprojekt til dig selv, eller en helt særlig fødselsdags- eller julegave til en, du holder af. Dette LEGO sæt præsenteres i eksklusiv luksusindpakning og bliver en fantastisk udstillingsgenstand at eje og nyde.
  • Denne bygbare modelbil i størrelsesforholdet 1:8 har et flot limegrønt farvetema, gyldne fælge og dekorerede elementer, og den er over 13 cm høj, 60 cm lang og 25 cm bred.
  • Drevet af passion! Dette LEGO Technic sæt bruger ingen batterier, så du kan gå i gang med dit fordybende byggeprojekt med det samme.
  • Indeholder eksklusivt samlerhæfte med omfattende byggevejledning, billeder og interviews bag kulisserne fra de to teams, der arbejdede sammen om dette projekt: LEGO Koncernen og Automobili Lamborghini.
  • Med elegante designs og realistiske funktioner rummer LEGO Technic sæt en berigende byggeoplevelse og modeller fyldt med imponerende detaljer.
  • LEGO Technic sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at elementerne er nemme at sætte sammen.
  • LEGO Technic sæt testes grundigt for at sikre, at de lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeLEGO > LEGO technic
SKU42115
EAN5702016617535
© Legeland.dk