LEGO Batman byggesæt til sjove timer

Er du vild med Batman, er disse byggesæt fra Lego de helt rigtige. Legoklodser til børn fra 7-14 år med Gotham City's flagermusklædte beskytter, Robin, Batgirl og alle de slemme superskurke - med Lego Batman bliver fantasien sluppet løs, og der er leg til mange timer med Lego Batman byggesæt og figurer.

OM LEGO Batman

Her kan du møde nogle af de meste kende figurer i Lego Batman serien.

Batman

Nataktiv forbryderbekæmpende selvtægtsmand. Stenhård heavy-rapper. Superhelt. Mesterbygger. Batman er det hele og meget, meget mere. Batman har et udstyrsbælte fyldt med bataranger, gribekroge og andre opfindelser samt en bathule fyldt med superavancerede fartøjer og batdragter, og han har svoret altid at forsvare Gotham Citys indbyggere mod forbrydere og superskurke. Batman arbejder ALTID alene. Han har også anlæg for at blive noget ved musikken, skulle vi hilse og sige.

Jokeren
Den grinende galning. Forbrydernes komiske konge. Batmans største fjende. Det er sådan, Jokeren ser sig selv. Denne skurk med kridhvid hud, grønt hår og et konstant smil har gjort det til sit livs mål at helbrede Gotham City for byens alvorlighed, tristhed og tungsind. Det kan godt være, at han bryder loven, men han vil bare gerne få folk til at smile ... og herske over byen … og få Batman til endelig at indrømme, at Jokeren er hans største fjende. Er det for meget at bede om for en superskurk?