Lego Friends - samlesæt med spændende temaer

Med vores udvalg af Lego Friends kan du tage med Emma, Mia, Stephanie, Andrea og Olivia med ud at shoppe, på camping eller hjælpe de forsvarsløse dyr de møder på deres vej. Lego Friends giver mulighed for timevis af sjov med de 5 piger fra Heartlake.

Om Lego Friends

Tag på mission med de fem modige Lego Friends piger fra Heartlake! Lad os hjælpe hinanden med at gøre verden til et bedre sted! Heartlake er hjemsted for de sjove, skøre og fjollede Lego Friends figurer Emma, Olivia, Stephanie, Andrea og Mia. De er seje og søde piger med mod og hjerte, som hjælper enhver ny ven, de møder på deres mission for at gøre verden og Heartlake til et bedre sted at være.

De fem piger fra Lego Friends er meget forskellige. De kan være højlydte, impulsive, fjogede, stille, kreative, kærlige, vilde, modige eller omsorgsfulde. Sommetider handler de, før de tænker, men det gør bare det hele sjovere! Og de finder altid en måde at nå deres mål på: at hjælpe mennesker i nød. Vær kreativ og hav det sjovt med dine venner.

Du kan bygge huse, butikker, legepladser, hoteller og alt, hvad du ellers kan forestille dig, med de forskellige Lego Friends sæt. Du kan spille sjove onlinespil som Poolbasket, Klar til skole og Dyrepuslespil. Og du kan designe dit eget hjertekort, og send sjove, kreative hilsner til dine venner.