Dantoy - godt dansk produceret legetøj!

Dantoy spande, skovle og andre sjovt legetøj til sandkassen. Kaffestel og legemad som kan bruges til købmandsbutikken - eller hvad med de populære køretøjer, som den klassiske røde HP Scooter, som du sikkert kender fra du selv var barn. Flere forskellige varianter - og med anhænger. Næste alle Dantoy produkter er i øvrigt Svanemærket, ligesom mange nye legetøjs-produkter fra Dantoy er lavet i både bioplast og genbrugsplast.

Om Dantoy

Dantoy er dansk produceret, stærkt og holdbart legetøj, som kan tåle opvaskemaskine eller (som de større ting) kan vaskes med vand og sæbe. Det er Svanemærkede produkter, så du er sikker på at der ikke er noget risko med dem - fx. er de sjove spisestel m.m.  godkendt til levnedsmidler, på lige fod med alm. husholdningsprodukter. Super godt legetøj til både sandkassen, rollelege og mege mere.

Nogle af de mest kendte Dantoy produkter, er selvfølgelig de sjove skubbe-scootere, som børn kan lege med i timevis - som styrker barnets motorik og giver masser af god motion.

Miljørigtige produkter

Alt Dantoy legetøj er som nævnt Svanemærket, men Dantoy er meget miljøbevidste og er i front med udviklingen, når det gælder legetøj. Du finder i shoppen en række produkter lavet i bioplast, som kan kendes på de mere afdæmpede farver. Men de er også på vej med nye produkter lavet i genbrugsplast, Green Bean, hvoraf nogle allerede er at finde i vores shop. Legetøj lavet med omtanke for både miljø og mennesker!

Om Bioplast
Bioplast er (modsat alm. plast som er lavet på olie), lavet på ætanol udvundet af sukkerrør. Det betyder at produktionen binder den CO², som sukkerrøerene har optaget under væksten, og demed skånes miljøet. Når produkterne senere genanvendes (fx. til Dantoys egen Green Bean serie) vil CO² bindingen opretholdes. Produktene må, på trods af navnet, således ikke smides ud - men bør genanvendes til nye plastprodukter.