Ticket to Ride Map Collection Frankrig og Det Gamle Vesten

Udvidelsespakke med kort over Frankrig og Det Gamle Vesten til Ticket to Ride. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Byg nye togruter og oplev nye lande og områder med Ticket to Ride udvidelsespakken Frankig og Det Gamle Vesten, som giver dig og dine medspillere helt nye kort samt nye måder at spille på.

Med kortet over Frankrig bliver der tilføjet et ekstra taktisk element. Ruterne er nemlig farveløse i starten, og du afgør hvilke farver de skal have ved at vælge skinnebrikker, hver gang du trækker et togkort. Nogle gange vil du også finde ruter, der krydser hinanden, og her skal du bestemme rutens retning ved at ligge dine skinnebrikker på bestemte måder, så det bliver den gældende rute

Kortet over Det Gamle Vesten giver dig mulighed for at bygge de første togruter gennem den vestlige del af Amerika, men der er en udfordring, for du samler kun point for en rute, hvis du styrer byen, som ruten går igennem. Når spillet starter, vælger hver spiller en startby, og efterhånden som spillet skrider frem, kan du tage styringen over flere byer, og samle point for modstandernes rute, hvilket tilføjer et nyt element til konkurrencen.

Alder: 8+ år.

KategoriLegetøj > Spil og puslespil > Brætspil
MærkeDays Of Wonder
SKUDOW720128
EAN0824968721285
© Legeland.dk