Disney legetøj med dine figurer fra filmene

Alle de sjove figurer fra Disney filmene finder du herunder. De kendte mærker som Disney Cars, Fairies, Soy Luna, Frost, Planes, Mickey Mouse og mange flere.  Du finder også tasker, madkasser m.m.. Disney har være en del af børns liv gennem mange generationer. Klik på logerne herunder for at komme til dine yndlings Disney-figurer.

Disney legetøj til piger og drenge

Om Disney

Alle kender Disney. I mere end 80 år har Disney's univers givet spænding og sjov til børn over hele verden. Alle os der var børn for længe siden kende selvfølgelig de gode gamle Anders And, Mickey Mouse og andre populære figurer, men Disney følger med tiden og der kommer hele tiden nye tegne- og animationsfilm dra Disney. Dinesy forsætter med at henrykke børn og barnlige sjæle med fx. Cars (Biler) og mange andre sjove og spændende film.

Helt fra starten blev der lavet legetøj med de populære figurer fra Disneys tegnegfilm, så børnene også kunne lege med dem hjemme hos sig selv. Og der produceres i dag Disney legetøj med alle de populære figurer fra de mange Disney-produktioner. I staten var det figurere af Mickey Mouse, Anders And, Fedtmule og hvad de sjove figurer fra Andeby nu hedder - men sidehen kom der menge andre til og i dag produceres der stort set legetøj sideløbende med nye film ser dagens lys. Diseny er populært.

Starten
Helt tilbage i 1928 blev de første streger sat af Walt Disney og Mickey Mouse blev skabt, samtidig med at film-mediet buldrede frem. Walt Disney så muligheder med dette forholdsvis nye medie og en kæmpe succes blev skabt. Walt Disney (Walter Elias Disney)  startede Disney Company som er en af de aller største inden for underholdningsindustrien når det gælder tegnefilm og animationsfilm.

Mange af figurene har opnået nærmest kult-status og man kan møde dem i de forskellige DisneyWorlds som findes rundt omkring i verden.