Hama strygeperler og plader

Hama perler er en rigtig klassiker, som vi alle husker fra barndommen. Ikke nok med at strygeperlerne fra Hama er sjove at lege med, så udvikler de også forskellige færdigheder hos dit barn, blandt andet finmotorikken, kreativiteten og at gengive mønstre. Du kommer videre ved at klikke på hhv. Mini, Midi og Maxi herunder.

Om HAMA

De populære og klassiske Hama perler er dansk opfindelse og du kender dem sikkert fra din egen barndom. De fåes i flere forskellige størrelser, så alle kan være med og de udvikler barnets kreative evner og motorikken. Der er mange forkskellige farver og nuancer i alle størrelserne og der fåes forskellige perleplader med motiver, samt bøger og gaveæsker.

  • MAXI perler 3+
    Maxi perlen  er en stor perle til de små fingre, der ikke har helt har styr på motorikken endnu.
  • MIDI perler 5+
    Midi perlen er mellemstore perler, nok dem som er mest kendt.
  • MINI perler 10+
    Mini perlen er den mindste perle på 2,5 mm Ø, med denne perle kan man lave meget detaljeret motiver og er derfor til børn fra 10 år.

 

HAMAs historie

Malte Haaning Plastic A/S blev grundlagt af Malte Haaning i 1961. Starten på det hele var produktion af sugerør, og det udviklede sig til andre plasticartikler som pindemadpinde, sjippetov, fluesmækkere, fuglefoderhuse og mange andre, sjove ting. 
Da der viste sig en større efterspørgsel på rørperler, end de daværende producenter kunne leve op til, besluttede Malte Haaning sig for at gå ind i denne produktion. 
Midi perlerne blev introduceret i 1971, og de udgør i dag størstedelen af omsætningen. Senere kom de andre perlestørrelser til, mini og maxi. 
I 1984 blev HAMA navnet registreret som varemærke. Navnet er afledt af navnet på firmaets grundlægger: HA = de første 2 bogstaver i efternavnet og MA = de første 2 bogstaver i fornavnet. 

Hama sælger produkterne til mere end 50 lande over hele verden.