Ary and the Secret of Seasons XONE

Lær at styre årstiderne med Ary når hun drager på eventyr i dette Xbox One spil! Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Xbox One spillet 'Ary and the Secret of Seasons' er et prisvindende eventyrspil, hvor du følger en ung pige kaldet Aryelle eller Ary i mens hun rejser rundt i den store verden Valdi. 
Ved at bliver Vinterens Vogter, får Ary evnerne til at manipulere med årstiderne omkring hende. Ary vil lære at kontrollere årstiderne og bruge dem til at bekæmpe sine fjender, overkomme forhindringer og løse komplekse gåder og mysterier på hendes rejse rundt i Valdi. 
Alle kalder hende Ary, den sommetider impulsive datter af Gwenn, Vinterens Vogter. 
Efter ulykkelige omstændigheder, der rammer hendes bror og forhindrer ham i at følge sin fars fodspor som Vinterens Vogter, finder Ary sig selv i en svær situation, som den første pige til at tilslutte sig Årstidernes Vogtere.
For længe siden, blev Valdi truet af en ond troldmand. Efter hård kamp, blev han besejret af den legendariske kriger og forsejlet inden i Vault, fængslet for evig tid. I dag er Valdis verden delt i fire regioner, svarende til den sæson de oplever. I generationer har Årstidernes Vogtere vedligeholdt og beskyttet disse regioner og videregivet deres viden fra fader til søn.
Tag på et spændende eventyr I dette Xbox One spil!

KategoriGaming > Xbox One > Xbox One Spil
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU1151153
EAN5016488133470
© Legeland.dk