Sony Playstation 5 Dualsense Controller Cosmic Red PS5

Føl dig fysisk forbundet med spillet på skærmen når du holder din controller i hånden. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Du kan føle fysisk responsiv feedback gennem dine handlinger i spillet med dobbelte aktuatorer, der erstatter traditionelle vibrationsmotorer. I dine hænder kan disse dynamiske vibrationer simulere følelsen af alt lige fra omgivelserne til tilbagestød fra forskellige våben.

Oplev de forskellige niveauer af kræfter og spændinger, når du interagerer med dit udstyr og omgivelser i spillet. Føl dig fysisk forbundet med dine handlinger på skærmen, lige fra at trække en mere og mere stram buestreng tilbage til at træde på bremsen i en bil i høj fart.

Der er indbygget mikrofon og et headset-jackstik. Du kan chatte med venner online ved hjælp af den indbyggede mikrofon eller ved at tilslutte et headset til 3,5 mm jackstikket. Slå nemt stemmeoptagelse til og fra på et øjeblik med den dedikerede muteknap. 

Der findes en oprettelses knap, hvor du kan optage og broadcaste dine mest episke gaming-øjeblikke. “Oprettelsesknappen” bygger på succesen fra den banebrydende SHARE-knap og giver spillerne flere måder at producere spilindhold på og broadcaste deres eventyr direkte til verden. 

Tag kontrollen med et udviklet tofarvet design, der kombinerer et ikonisk, intuitivt layout med forbedrede pinde og en nyfortolket lysstribe.

Den trådløse DualSense-controller har bevaret mange DUALSHOCK-funktioner og vender tilbage til en ny generation af spil. Der er indbygget batteri. 

Udvalgte spil får en ekstra dimension med Hi-Fi1-lydeffekter, der strømmer ud af controlleren.

KategoriGaming > Playstation 5 > PS5 Konsoller og Tilbehør
MærkePlaystation > Playstation 5
SKU1176780
EAN0711719827993
© Legeland.dk