Rolly Toys

Seje maskiner fra Rolly Toys, så børnene også kan være med i udendørs aktiviteterne, og de mange gøremål når der skal fejes, graves eller høstes. Pedaltraktorer og køretøjer fra Rolly Toys er lavet i meget høj kvalitet, som gør dem modstansdygtige til udendørs brug. RollyToys er lavet til børn fra 2-10 år og har inden for deres kategorier hver deres egeneskaber. Du finder kategorierne med de forskellige traktorer og køretøjer nedenfor, indelt i typer og alder.

NB: Rollytoys har forlænget garanti på i alt 3 år

Rollytoys traktorer du kan køre på

Om Rolly Toys

Rolly Toys er først og fremmest pedaltraktorer i meget høj kvalitet og programmet strækker sig fra pedaltraktorer til de mindste børn fra ca. 2,5 år og helt op til 10 år. Men i programmet finder du også gravemaskiner og masser af tilbehør som trailere og andet ekstraudstyr til de forskellige modeller.

Sundt legetøj

En pedaltraktor giver både god motion og styrker barnets motorik, og at legen foregår udendørs er bestem heller ikke at kimses af. Som verden udvilket sig, bliver det sværere og sværere at hive ungerne væk fra online spil, tv'et og lignende - men Rolly Toys pedaltraktorer og andre redskaber gør lige præcis det, for det er spændende leg. Udfordringer og problemløsning og masser af frisk luft er en god kombination.

Stort program

Rolly Toys produkterne findes i forskellige segmenter baseret på alder. men der er ligeledes forsekllige segmenter inden for de forskellige aldersgrupper. Til de mindste børn findes Rolly Kiddy, Rolly Kid, Rolly Kid-X - mens der til de større børn er mærkerne Rolly Junior, Farmtrac og X-Trac. Aldersgrupperne spænder fa ca. 2,5 år og helt op til 10 år.

Modellerne til de mindste børn er lidt mere simple, og mulighederne stiger med de aldersgrupper de enkelte undermærker retter sig mod, så der bliver flere udfordringer jo ældre barnet er, og jo mere barnet udvikler sig.

Rolly Toys producerer både pedaltraktorer under eget navn, og under licens af de "rigtige mærker" inden for landbrugsmaskiner. De mindste børn går typeisk ikke op i mærkerne, men sagen er en helt anden når de bliver lidt ældre og måske oven i købet vosker op på en gård - for så skal det jo helst være en John Deere, Deutz, Claas, Massey Ferguson, Steur, New Holland eller lignende mærke ... altså dem som bruges på gårdene i det danske land. Med Rolly Toys kan barnet få det mærke som hun/han øsker sig - og som ligner dem der står i gårdens maskinhus til forveksling ;-)

Til både piger og drenge

Selv om traktorer og gravemaskiner typisk er drengelegetøj, og der da også er flere drenge end piger i Rolly Toys fanskare, så er der efterhånden også mange piger. Traditioner er til for at brydes og usanset køn er en pedaltraktor og udendørs leg altid en god idé.

Tysk kvalitet

Rolly Toys er tysk kvalitet når det er bedst. Produkterne er lavet til udendørs leg og aktivitet for børn, og kan holde til det. Rolly Toys har lavet pedaltraktorer, gravemaskiner og lignede udendørs legetøj til børn i mange generationer. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1938 af Franz og Rosa Schneider og bliver i dag drevet af deres efterkommere. En virksomhed med stolte traditioner.

Alle produkter fra Rolly Toys er TÜV/GS-testede og godkendt og selvfølgelig CE-mærkede.