Sense Legetøj

Skal du bruge malebøger, tegnepapir, farveblyanter, tusser og lignede er Sense et godt valg. Masser af gode produkter til kreative børn - du finder hele udvalget til mange timers kreativitet for dit barn ... og børn elsker at frembringe tegninger og fantasifulde kreationer,  farvelægge sjove figurer m.m.

Sense for safety


Sense har i mere end 35 år i branchen, altid været meget bevidst når det gælder produktsikkerhed.

Sense Bøger

Sense produkterne opfylder selvfølgelig de strengeste krav fra legetøjsdirektivet og REACH.
Når vi tager et nyt Sense produkt op, tænker vi altid på barnets vilkår. Børn har en energi og skaberglæde, og det med-fører mange gange, at produkter skal klemmes, føles, og undersøges. Det bevirker ofte, at de putter fingrene i munden, samtidigt med at de er i gang med produkterne. Dette er vi helt klar over, og derfor er det en hjertesag for os, at kunne tilbyde Sense produkter der er sikre og godkendte.


I vores arbejde for at sikre et trykt og sikkert indhold, samarbejder vi med den største ekspertise inden for kemi, som kontinuerligt undersøger indholdet i vore Sense produkter.


Sense går mange gange længere end hvad loven kræver, og stiller meget høje krav til produktet inden det tages ind i sortiment. Sense udfører til stadighed kontrol med nyankomne produkter til vort lager, med hjælp af et avanceret skanner system (XRF skanner), som sikre at vi opfylder de specifikke krav til netop dette produkt.
Det er ikke bare selve Sense  produktet vi kontrollere, også Sense forpakninger skal opfylde en ordentlig miljøstandard. Som en del i dette arbejde, arbejder vi på, hvor det er muligt, at mindske plastemballage til karton.
Sense´s ”Code of Conduct” er med andre ord, at Sense skal samarbejde med fabrikker der overholder kravene til ar-bejdsmiljø, og arbejdstider, og som arbejder på de menneskelige rettigheder, og som arbejder på at forbedre det generelle arbejdsmiljø.

Vi håber på, at du må føle dig tryg og sikker med Sense produkter, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.


Sense er også FSC certificeret.