The Crew EN

I samarbejdsspillet The Crew skal I sammen gennemføre 50 missioner. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Kalder alle astronauter! Forskerne har udtalt, at der findes en mystisk, niende planet i udkanten af vores solsystem. Trods deres gæve indsats, har de endnu ikke kunne bevise dens eksistens. Hop om bord på rumskibet og find ud af, om der ren science fiction eller om den Niende Planet virkelig findes! 
The Crew er et sjovt samarbejds- og missionsbaseret stikspil, hvor I skal klare 50 forskellige missioner! For at gennemføre spillet skal I samarbejde og udvise god holdånd. Vil I udholde udfordringerne og udføre missionen, skal kommunikationen være på plads - men i det ydre rum, er det lettere sagt end gjort. 

Antal spillere: 2 - 5 
Spilletid: 15+ min 
Anbefalet alder: fra 10 år 
Sprog: engelsk

I The Crew er der to muligheder: enten vinder I sammen eller også taber I sammen. Sejrens sødme smages kun, hvis I alle klarer jer godt og hjælper hinanden. 
Jeres eventyr strækker sig over 50 forskellige missioner med hver deres sejrskriterier. Eventyrene kan spilles efter hinanden, som én, sammenhængende historie - det er dog også muligt at spille missionerne ude af rækkefølge. 
Da I nok ikke kan gennemføre alle missioner på én gang, anbefales det at samme gruppe mødes flere gange og klarer missionerne lidt efter lidt. De første få missioner tager sjældent mere end 5 minutter. I takt med at flere missioner løses stiger sværhedsgraden og dermed tager missionerne også længere tid at gennemføre.
Alle kortene uddeles til "The Crew" (spillerne) som så på skift, lægger et af sine kort, med forsiden opad , på midten af bordet. Når alle spillere har spillet et kort, udgør bunken et "stik". Spilleren der lagde det højeste kort, vinder stikket, såfremt at kortet har samme kulør som det først lagte kort.
I spillet er der fem kulører: blå, grøn, gul, lyserød og raketkort. Du skal altid spille et kort af samme kulør som det først lagte. Undtagelse: Er du ikke i besiddelse af et kort i samme kulør, må du gerne spille et kort af en andenkulør.

KategoriLegetøj > Spil og puslespil > Kortspil
MærkeSpilbræt
SKUKOS1500
EAN0814743015005
© Legeland.dk