Sylvanian Families figurer, huse, møbler og tilbehør

Sylvanian Families er utroligt populære. Hos Legeland.dk har vi et stort udvalg af de søde familier. Så det burde være muligt for dig at finde lige netop den familie du ønsker dig mest. Du finder stort set alt inden for tilbehør og udstyr til din Sylvanian Families, samt dukkehuse og butikker m.m. Se de enkelte grupper af varer herunder.

Om Sylvanian Families

Siden 1985 har Sylvanian Families været elsket af børn rundt omkring i verden. Det er et nostalgisk legetøjssortiment, som tiltrækker børn fra en bred aldersgruppe. Og baseret på tre begreber - natur, familie og kærlighed - kan børn udforske fantasiens verden og lære at passe på og dele med hinanden. Sylvanian Families hjælper børn med at tilegne sig de vigtige sociale færdigheder gennem leg.

Familier og legetsæt
Alle familier bor i Sylvanian Village, hvor alle nyder naturens verden. Legetøjet dækker en række aktiviteter, hvor børn kan udforske forskellige legemønstre og skabe deres egne historier. Der er en række huse, butikker, møbler og tilbehør, som alle er meget detaljerede. Hver figur har et sødt, unikt udtryk, god form og størrelse. Deres varme udseende er meget håndgribeligt for et barn.

Sylvanian Families fremmer sund leg og har en vedvarende appel, der hjælper barnet til at udvikle tanker og følelser.