TOP Model og Fantasy Model legetøj

Mangler du et penalhus, dagbog eller skriveredskaber? TOP Model og Fantasy Model penalhuse, blyanter, bøger, tasker og meget mere. Måske en designbog eller lignende, med flotte motiver med de seje piger, heste, elvere og enhjørninger, masser af glimmer m.m. Super flotte og moderigtige produkter, som er rigtig gode og elsket af piger i mange lande.

TOPModel by Depesche

En fantasiverden med en flok piger og deres kæledyr danner rammen om en række flotte produkter - primært skriveredskaber som blyanter, viskelæder og tuscher, penalhuse i flotte designs, tasker og skoletasker, kreative produkter som tegneredskaber, blokke og lignende, stickers og samlebøger, og du finder også de populære dagbøger, scrapbøger m.m. - og sidst men ikke mindst beauty serien med smykkeskrin, hårbørster, lipgloss og meget meget mere. Alt sammen i moderigtige farver og skinnende materialer med flotte detaljer til piger mellem 6 og 12 år.

Altsammen i et meget genkendeligt og feminint TOPModel design, med masser af glitter - signatur produkter, der typisk har en eller flere at pigerne i serien som end del af de farverige motiver.

Udover produkterne er der bygget en lille verden omkring de 14 piger på TOPModel hjemmesiden hvor man kan lære hver af pigerne at kende, der findes en gratis App og der er selvølgelig også et kreativ-magsin der udgives med en masser forslag til hvordan man laver kreative projekter og DIY-ditto samt nyheder og meget mere fra TOPModellernes verdenen ;-)

TOPModel pigerne, som der er 14 af, har hver deres lille historie - nogle har kærester, de har deres kæledyr og lever i en glamurøs verden. TOPModel pigerne har alle hver især deres egen stil og udseende - og på skift pryder prigerne de mange forskellige TOPModel produkter.

FatasyModel
Sidenhen er en endnu mere fantasifuld verden dukket op - nemlig FantasyModel. Her er det feer og enhjørninger der er motiverne på produkterne. FantasyModel har sit helt eget design og farveverden, men det er de samme produkter der laves under dette brand. Flotte og romantiske designs er det gennemgående tema.