Billing Boats BB582 Dragen Sejlbåd byggesæt

Sværhedsgrad: ** (Erfarne) Træbyggesæt af modelbåden Dragen Læs mere >>
Tillægs produkter
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Billing Boats, Dragen No. 582 træbyggesæt.

Den første sejlbåd, Dragen blev bygget i 1929 i Göteborg, Sverige. Sejlegenskaber af fartøjet var så gode, at båden hurtigt blev brugt i hele verden, og især i Europa.

Som tiden gik, blev Dragen ændret gradvist, så det i dag kun er skroget der er originalt. I 1948 blev Dragen en del olympisk sejlsport klasse, og alle målinger er blevet standardiseret af Den Internationale Sailsport Union.

Modellen:
Højde: 100 cm
Længde: 75 cm
Bredde: 18 cm
Mål: 1:50

Billing Boats træbyggesæt

Sværhedsgrad: erfarne

Omregnings tabel til maling: (Billing Boats nr. til Vallejo nr.)
Hvid nr 1          = 70951
Smaragd nr. 3   = 70970
Guld nr. 16       = 70996
- Brug søgefelt øverst på siden.

Mahogny nr. 36 ( Billing Boats, BCA036)
Der kan også anvendes mahogny bejdse istedet.

 

Historie:
1928 udskrev den Kongelige Yachtclub i Gøteborg, Sverige, en konkurrence om konstruktion af en prisbillig yacht med enkelt eller dobbelt kahyt. Båden skulle samtidig være beregnet til både fornøjelse og kapsejlads.
Den kendte norske skibsbygger Johan Anker vandt konkurrencen, og resultatet var DRAGEN. Oprindelig anvendtes en skandinavisk træsort til bygningen, men efter opnåelse af international anerkendelse er man overgået til anvendelse af træsorten mahogni.

Den første DRAGE blev bygget i 1929 i Gøteborg. I 1930 fulgte derefter den første danskbyggede båd, og først i 1931 fulgte den første norske DRAGE. DRAGEN’s sejlegenskaber er så gode, at båden praktiske talt benyttes over hele verden, og specielt i Europs er modellen blevet meget populær.
I tidens løb har DRAGEN udviklet sig mere og mere til en kapsejladsbåd, og den bygges ikke mere i overensstemmelse med de originale specifikationer. Både kahyt og sejlføring er ændret, og i dag er egentlig kun skroget originalt.

I 1948 blev DRAGEN optaget som olympisk bådklasse, og alle mål blev fastlagt af den internationale sejlsportsunion. Siden starten i 1928 har denne bådtype deltaget i utallige skandinaviske og internationale kapsejladser og er stadig en af verdens mest populære bådtyper.

KategoriHobby > Modelbyg > Skibe
MærkeBilling Boats > Billing boats erfaren
SKUBB582
EAN5708964005820
© Legeland.dk