Lego 76389 Hogwarts Hemmelighedernes Kammer

I Lego Hogwarts Hemmelighedernes Kammer ses hele skolen indvendig. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

LEGO Harry Potter legesættet Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer (76389) er et imponerende samlerlegetøj, der er ideelt til leg, udforskning og udstilling.

Autentiske filmdetaljer
Dette alsidige sæt omfatter velkendte rum , fortryllende funktioner og kendte figurer fra Harry Potter-filmene. Storsalen indeholder 2 langborde, Dumbledores gyldne ugle-talerstol samt autentisk tilbehør, f.eks. sorteringshatten. Ligesom i filmene har Hemmelighedernes Kammer en ikonisk cirkelformet indgang og en stor statue med en mund, der kan åbnes og afslører en korridor, hvorfra basilisk-slangen kommer ind i rummet. Der medfølger 10 minifigurer som inspiration til fantasifuld leg og udstilling: Harry Potter, Ginny Weasley, Romeo Gåde, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Glitterik Smørhår, Albus Dumbledore, professor Sinistra og Næsten Hovedløse Nick. Der er også samlerobjekter: en eksklusiv, gylden jubilæums-minifigur af Voldemort og 6 vilkårlige fliser med troldmandskort.

  • Det store, modulopbyggede LEGO Harry Potter legesæt Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer (76389) er et alsidigt og enestående legetøj, der vil fortrylle alle fans af Harry Potter-filmene.
  • 10 minifigurer: Harry Potter, Ginny Weasley, Romeo Gåde, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Glitterik Smørhår, Albus Dumbledore, professor Sinistra og Næsten Hovedløse Nick.
  • Mange rum fyldt med funktioner og detaljer samt velkendte minifigurer giver børn uendelige muligheder for at udspille deres yndlingsfilmscener og selv finde på nye fortællinger.
  • Med dette magiske, modulopbyggede system kan børn fra 9 år konstant tilføje nye rum og dermed skabe en komplet model af Hogwarts-slottet.
  • Sættet er over 40 cm højt, 40 cm bredt og 11 cm dybt, og det er nemt at kombinere med andre LEGO Harry Potter sæt for at få endnu mere sjov.
  • Næsten Hovedløse Nick er en særlig, selvlysende minifigur. Den bevægelige basilisk har kæber, der kan åbnes, et hoved med 2 drejeled og en hale bestående af 3 dele, der kan ombygges.
  • Indeholder en eksklusiv, gylden minifigur af Voldemort som hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter. Omfatter også 6 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
  • LEGO Harry Potter legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi.
  • LEGO byggesæt opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder krævende internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Harry Potter
SKU76389
EAN5702016913583
© Legeland.dk