LEGO Super Mario 71388 Sumo Bro-bossens væltetårn

Lego Super Mario udvidelsessæt med Sumo Bro figur og væltetårn Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Lego Super Mario udvidelsessæt til interaktiv leg. Med dette konstruktionslegetøj kan du bygge et 23 cm højt tårn - besejr bossen Sumo Bro ved at vælte ham ned. Når bossen er besejret afsløres en superstjerneblok. 

Antal dele: 231
Anbefalet alder: fra 6 år

Giv børn en ny sjov udfordring i LEGO Super Mario universet med udvidelsessættet Sumo Bro-bossens væltetårn. Det indeholder et tårn, der kan rokkes af LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) ved at trampe på håndtagene. Det kan bygges i forskellige højder og afslører en superstjerneblok, når Sumo Bro-bossen væltes. Der er også en kragbert-figur i sættet. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet til interaktiv leg).

Teamwork betaler sig
Børn kan spille alene eller sammen med en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur, og vinde digitale bonusmønter gennem teamwork. Find byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere i den gratis LEGO Super Mario app.

Super Mario-sjov i virkeligheden
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på. De bringer familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden og er sjove gaver til trendsættende børn. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans tilpasse deres egne unikke baner.

  • Dette modul er over 23 cm højt, 20 cm bredt og 13 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med andre LEGO Super Mario sæt.
  • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
  • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeLEGO > LEGO Super Mario
SKU71388
EAN5702016912609
© Legeland.dk