LEGO Super Mario 71391 Bowsers luftskib - udvidelsessæt

Udvid din Lego Super Mario startbane med Bowsers detaljerede luftskib. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Udvid din startbane med konstruktionslegetøjet fra Lego Super Mario. Med denne udvidelsespakke kan du bygge Bowsers luftskib og skabe et nyt element til din bane. Fold luftskibet ud og afslør et detaljeret interiør med masser af udfordringer for spillerne, herunder en kost til vælte Bowsers mekaniske hånd.

Antal dele: 1152
Anbefalet alder: fra 8 år

Børn kan bygge Bowsers ikoniske luftskib, udstille det og udvide deres LEGO Super Mario univers med dette udvidelsessæt. Skibet kan sættes i "flyvetilstand" eller foldes ud i "banetilstand", og spillerne skal overvinde udfordringer såsom Bowsers mekaniske hånd og en POW-blok for at få en Rocky Skruenøgle til at poppe op fra sit skjulested. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet for at spille).

Ikoniske fjender
Sættet indeholder figurer af Kamek, en Rocky Skruenøgle og en goomba, samt et kanon-startrør – brug det til at starte en 90-sekunders bane. Børn kan spille på egen hånd, som hold eller mod en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Se også den gratis LEGO Super Mario app med byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere.

Ubegrænset sjov
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer en af familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden. De er fantastiske som gaver til trendsættende børn.

  • Børn kan bygge og udstille en fantastisk klodsbygget model af Bowsers luftskib og bruge den til at skabe en ny unik bane i deres LEGO Super Mario univers med dette seje udvidelsessæt (71391).
  • Indeholder LEGO figurer af 3 Super Mario karakterer: Kamek, en Rocky Skruenøgle og en goomba samt en POW-blok og et kanon-startrør, som kan starte spillet og øge mulighederne for optjening af digitale mønter.
  • Luftskibet kan foldes ud og afslører et detaljeret interiør, og det rummer masser af udfordringer for spillere, bl.a. at bruge Kameks kost til at vælte Bowsers mekaniske hånd og en planke til at vælte masten.
  • Dette byggesæt med 1.152 elementer vil være en skøn jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 8 år, som i forvejen har en LEGO Super Mario startbane (71360 eller 71387), som er påkrævet for at spille.
  • Perfekt til leg på egen hånd eller med Bluetooth-forbindelse til en vens LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (ekstra figurer medfølger ikke), så 2 spillere kan dele det sociale sjov og optjene bonusmønter via teamwork.
  • Dette modul er over 30 cm højt, 35 cm langt og 19 cm bredt i sin udstillingsform. Det kan foldes ud og kombineres på forskellige måder med andre LEGO Super Mario sæt.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeLEGO > LEGO Super Mario
SKU71391
EAN5702016913309
© Legeland.dk