Lego VIDIYO 43106 Unicorn DJ BeatBox

Unicorn DJ BeatBox i de smukkeste farver fra Lego VIDIYO.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

kender du en som elsker Unicorns og fed musik? Så er Unicorn DJ BeatBox fra Lego VIDIYO  den helt perfekte gave, eller tilføjelse til samlingen. 

Luk op for en verden af musikvideo-produktion for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO sættet Unicorn DJ BeatBox (43106) gør legen spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør enhjørninge-dj'ens seje scenepersonlighed. Scan derefter BeatBits for at låse op for effekter, udfordringer og meget mere, når børn producerer deres egen unikke musikvideo, de kan dele med andre i det sikre sociale feed.

Bærbart sjov på farten
Børn vil elske at style BeatBoxen med LEGO elementerne. De kan vælge mellem et enhjørninge-, dj-pult- eller regnbueskydesign – eller lave deres eget. BeatBoxen kan foldes sammen og har plads til BeatBits og minifigur – ideelt til leg på farten.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktører, producere og stjerner i deres egne musikvideoer. Se deres kreativitet vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, fede moves og fantastiske effekter.

Se børn instruere og optræde i deres egne musikvideoer med sættet LEGO VIDIYO Unicorn DJ BeatBox (43106). Indeholder en minifigur af en enhjørninge-dj, tilbehør i form af LP-plade, 14 tilfældige BeatBits og 2 special-BeatBits.

Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifiguren og specialeffekterne kaldet BeatBits. Børn vil elske at se deres figur komme til live i deres musikvideo.

Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter såsom en effekt, der giver sange en sød syntetisk poplyd.

En sjov musikoplevelse for drenge eller piger fra 7 år, der fortjener en belønning. Dette legesæt vil også være en fremragende gave til alle børn, der elsker legetøj med musikalsk tema, dans og sceneoptræden.

BeatBoxen er over 8 cm høj, 7 cm lang og 10 cm bred.

BeatBoxen kan foldes sammen, så børn kan tage deres musikalske verden med på turné, uanset hvor de er. Inde i BeatBoxen er der plads til at opbevare den klodsbyggede scanningsscene, 16 BeatBits og tilbehøret i form af LP-plade.

LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør bede en voksen om lov, før de går online.

LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der hjælper drenge og piger med at blive instruktører, producere og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.

LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.

LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Vidiyo
SKU43106
EAN5702016911794
© Legeland.dk