Playmobil City Action - storbyens helte

Playmobil Action serien med politi, brandvæsen m.m. til leg med fart over feltet. Politi fanger tyvene med Playmobil politibiler, helikopter og motorcykler m.m. Fra Playmobil brandvæsen finder du mange forskellige udryknings køretøjer og den flotte playmobil brandstation. Der er blinklys på køretøjerne og nogle kan sprøjte med vand. Så er Playmobil Action klar til udrykning.

Playmobil City Action

En spændende verden fyldt med action for børn mellem 4 og 12 år, som handler om hverdagens helte. Alt fra politi-aktioner og udrykninger med brandbiler til opgaver på byggepladsen og vilde redningsaktioner på havet. City Action er et spændende og populært Playmobil univers, hvor dit barns fanatsi slippes løs i mange timers spændende rollelege med fart over feltet.

Temaet er storbyen og dit barn kan med Playmobil City Action legesættene bygge sin egen by med politistation, brandstation, redningstjeneste, stable en entreprenørforretning på benene og meget andet - som kan udvides over tid med de mange sjove Playmobil figurer og pakker som har hver sin lille historie at bygge videre på. Godt legetøj som dit barn vil lege med i timevis og finde på sine egne action-eventyr med.