Playmobil legetøj til leg og læring

Her finder du vores kæmpe store udvalg af det populære legetøj i det store Playmobil univers ...til mange timers leg. Playmobil består af pakker i forskellige temaer som Byliv, Riddere, Top Agenter, Pirater, Prinsesser og meget mere. Tjek grupperne nedenfor for at komme videre til din foretrukne Playmobile serie.

Populære Playmobil serier

Alle Playmobil serierne

Om Playmobil

Playmobil figurer og legesæt kender de fleste børn, og det er populært legetøj hos børn fra ca. 4 til 12 år, som elsker de sjove figurer - og ikke mindst de spændende legesæt, hvor man kan være stort set lige præcis den man vil være. Playmobils legeunivers er bygget omkring de sjove ca. 7,5 cm. høje figurer, der er lavet ud fra skaberen, Hans Bech's, ønske om en legetøjsfigur som var meget enkel i sin opbygning, men alligevel fleksibel nok til at kunne bøje, sidde, stå og holde genstande. Resultatet blev de nu meget kendte Playmobil-figurer, som har været at finde på børneværelser over hele verden siden 1974.

Playmobil er i dag en verdensomspændende virksomhed, og deres figure og legesæt sælges verden over. Det er et kæmpe foretagende og det vidner produktprogrammet også om, med de mange tema-serier, som spænder fra dagligdagens gøremål i familien, sport og actionprægede temaer som politi, brandvæsen og redningstjenester til eventyrverdenen med prinsesser, feer og riddere, pirater samt fx. drager og dinosauer.

Du finder alle de kendte serier fra Playmobil - 123, City Action, Back to the Future, City Life, Dragons, Dolls, Family Fun, Country, Dinos, Novelmore, Pirates, Princess, Knights, Wild Life og mange flere her på siden

Som andre store legetøjs-fabrikanter har Playmobil også signaturserier fra fx. filmens verden - herunder fx. Scooby Doo og Ghostbusters - ligesom Playmobils figurer har hovedrollerne i Novelmore serien. Der er også kommet licens pakker som fx. VW Beetle med i programmet.

Playmobil pakkerne kommer typisk med en lille historie, som dit barn kan bygge videre på. Der kan købes ekstra figurer, bygninger og køretøjer og meget mere - så man kan bygge sin egen lille verden omkring det tema man foretrækker. Playmobil er spændende legetøj for mindre børn, som kan få timer til at gå med sjove rollelege hvor fantasien slippes løs.