Playmobil City Life - de daglige oplevelser

Oplev den fantastiske Playmobil legetøjs verden i din helt egen by med Playmobil City Life. Tag til racerløb og få adrenalinen op, eller tag på campingtur. Fragt varer til byens virksomheder med Playmobil godstogssæt, som også kan bruges udendørs. Ambulance og hospital til byens indbyggere, hvis de bliver syge. Du finder mange forskellige Playmobil Cuty Life legetøjs æsker ... til mange timers leg.

Playmobil City Life

Her er det det mere dagligdags liv i byen der er temaet med Playmobil legetøjet. Som navnet antyder er det livet i byen og samfundet der er omdrejningspunktet - og du finder alt fra huse, butikker og caféer til legesæt med køkken, stue m.m. i denne. Til hverdagslivet hører selvfølgelig også en masse figurere, der relaterer til dem som barnet kender - der er børn og forældre, bedsteforældre samt dem man møder i livet som fx. lægen, tandlægen, frisøren o.s.v. og så er der selvfølgelig kæledyr som hunde og katte og meget mere.

Playmobil City Life er legetsæt og figurer til at skabe små historier fra dagligdagens oplevelser, bygge videre på dem og finde på nye oplevelser - og børn elsker at lege lige præcis de ting som de oplever.