Playmobil Family Fun - familiens oplevelser

Så er det ferietid og familien skal ud at opleve en masse med Playmobil FamilyFun pakkerne. Tag i akvariet eller ud at sejle med den populære serie. Her finder du også alt det sjove til sommerferien fra Playmobil Summer Fun. Tag på campingtur i telt eller autocamper. Oplevelser er der nok af. Tag i tivoli og oplev de sjove karuseller. Du finder også flotte sejlbåde i marinaen, som kan monteres el-motor, så de selv kan sejle.

Playmobil Family Fun

Her er det oplevelser i familiens liv, som er temaet fra Playmobil - en tur i dyreparken eller zoo, sjov i haven eller på oplevelse i naturen - såvel som dagligdagens små og store gøremål i hjemmet. Dit barn kan omsætte sine oplevelser fra det virkelige liv til spændende lege med de sjove Playmobil figurer og legetsæt. Du finder pakker som indeholder mange dele, hvor man fx. kan indrette en iskiosk på havnen, bygge et vandland eller en zoologisk have ... eller måske en hel dyrepark.

Pakkerne i Playmobil Family Fun serien kan udvides med ekstra figurer og temaer - og historien om familiens oplevelser slutter aldrig. Fantasien slippes løs og oplevelserne fra virkeligheden omsættes til nye lege og nye oplevelser.