Sylvanian Families 5180 Familien Skovkat

Den søde dyre figur familie, Skovkat. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Sebastian er sporty og er især vild med vandsport. Ligeså snart han har tid, tager han sin familie med ud i deres sommerhus ved kysten. Om sommeren underviser han børn fra Sylvanian byeni vandsport på Søbriseodden.

Inger er helt tosset med frugt - selv hendes yndlingstøj er med frugtmønster! Hun går engang imellem ud for at plukke frugt og laver lækre retter og desserter af den friskplukkede frugt. Hendes hjemmelavede frugtis er hendes børns yndlings. Inger bestyrer isboden på Søbriseodden. Hende flødeagtige, søde is og forfriskende sorbeter, som hun laver af frisk frugt fra Søbriseodden, er helt kanon. Hun laver de mest fantastiske isvafler med 5 kugler i.

Tobias er meget modig og vil være opdagelsesrejsende, når han bliver stor. Han kan godt lide at lege opdagelsesrejsende med sine venner på Eventyrøen. Han gør sommetider sine forældre nervøse ved at klatre op i høje træer og smutte ind i mørke huler.

Der er fut i Camilla, der elsker at køre rundt på sin cykel, mens hun nyder det smukke område ude ved Søbriseodden. Når hun er ude på Søbriseodden, sender hun og hendes veninde Freja Chokoladekanin breve til hinanden. Hun og Freja har smukke strandskalsbrocher, der passer sammen. Camillas venskabsbroche betyder rigtigt meget for hende.

KategoriLegetøj > Dukkehuse > Dukker
MærkeSylvanian Families > Familier og figurer
SKU5180
EAN5054131051801
© Legeland.dk