RollyToys til timevis af udeleg!

 

Et stort mærke, når det gælder udendørs leg, er helt klart RollyToys, som har pedal-traktorer, landbrugsmaskiner og entreprenør-ditto, der er i rigtig høj kurs hos børnene. Vi har en meget stor afdeling kun med RollyToys i shoppen, og du finder flere serier der er opdelt efter alder - fra ca. 2,5 år og op til 10 år. Der er nok at vælge mellem, ligesom der findes masser af spændende tilbehør - herunder trailere og lignende ekstraudstyr.

RollyToys pedaltraktorer, og de andre maskiner i det store program, giver timers leg ude i den friske luft og dit barn får brugt en masse energi. Det er rigtig sundt - og den nye traktor er altid i gang ... når der skal leges udenfor!

Alle de kendte mærker

Er dit barn mærkefreak (eller måske nærmer dig selv), når det kommer til traktorer og maskiner, kan man selvfølgelig finde alle de kendte af slagsen - herunder Fendt, John Deere, New Holland, Claas, Deutz samt Volvo, JCB m.fl. i udvalget.

Se hele RollyToys programmet her >>

God fornøjelse
Legeland.dk Teamet


PS: RollyToys leveres direkte fra fabrikken i Tyskland, så du skal forvente ca. 4-10 dages leveringstid. Men det er ventetiden værd, for det er legetøj i tysk kvalitet, som kan holde til mosten. Og du bliver helt sikkert populær, når den nye traktor eller gravemaskine  ankommer wink


Seneste blogindlæg

Bloggen hos Legeland.dk vil løbende blive opdateret med nyheder omkring produkter, nye mærker og gode tilbud m.m. Så her kan du altid finde det sidste nye inden for legetøj, hobby og gaming fra vores shop.


26-06-2023

Bestway Vandsjov og Børnepools

Bestway er et anerkendt mærke med kvalitets produkter til pools og stranden.
Læs videre...


17-03-2023

Gravitrax - Kuglebaner.

Konstruer spændende og udfordrende kuglebaner med det populære legetøj Gravitrax.
Læs videre...


05-03-2021

Dantoy - Svanemærket dansk kvalitet

Favoritlegetøjet hos danske børnefamilier. Lavet med omtanke for både børn og miljø!
Læs videre...


01-03-2021

RollyToys til timevis af udeleg!

Tysk kvalitets legetøj til børn fra 2,5 til 10 år. Pedaltraktorer, gravemaskiner m.m.
Læs videre...


16-02-2021

BRIO | 130 år ...and still going strong!

Du har sikkert selv leget med Brio da du var lille ... er det nu dit barns tur?
Læs videre...