LEGO Friends 41421 Elefantunge Redning i Junglen

Super fint LEGO Friends sæt for børn der elsker dyr og gerne vil redde dem fra junglen Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Lad børn udføre heltegerninger, når de skynder sig at redde en elefantunge fra sumpen! Sættet Elefantunge-redning i junglen er spækket med detaljer, der kan inspirere til fantasifuld leg. Når børn arbejder som et team sammen med pigerne fra LEGO Friends, kan de fordybe sig i timevis af eventyrlig leg. LEGO Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers' arbejde.

Rul i aktion
Børn, der elsker køretøjer, vil elske at køre ud til dramaet i den seje legetøjsbil. Den haren spade til at grave i mudderet og en krog til at trække dyret op af sumpen. En flot legetøjstrailer kan hægtes på den lilla legetøjsbil for at trække elefantungen i sikkerhed. Dette er en fantastisk gave til børn, der elsker actionfyldt rolleleg. LEGO Friends dyreredningslegesæt udvider også børns horisont, når de fordyber sig i kreativt og handlingsfyldt sjov.

Højteknologisk byggehjælp
Instructions PLUS fås i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Denne digitale interaktive vejledning indeholder zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hjælper børn med at bygge. Det er en supersej måde at bygge på!

  • LEGO Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.
  • Giv dyreelskende børn et jungleeventyr i gave med sættet Elefantunge-redning i junglen , som omfatter en skovscene og en bil, der er designet til at inspirere til åben, kreativ leg.
  • Dette sæt indeholder 2 bygbare minidukkefigurer, et elefantunge-legetøj ogmasser af sejt legetøjstilbehør, f.eks. en walkie-talkie og sutteflaske, som kan inspirere til timevis af fysisk, kreativt sjov.
  • Børn kan bruge legetøjs-walkie-talkien til at tilkalde hjælp, køre bilen ud til sumpen, trække legetøjselefanten op af mudderet med bilens spil og derefter fodre og pleje den, mens de kører tilbage i sikkerhed.
  • Har du brug for en genial gaveidé til fødselsdag eller en anden anledning til dyreglade børn fra 6 år? Så behøver du ikke lede længere. Dette legesæt er en fantastisk måde at introducere børn til LEGO Friends på eller til at begejstre fans, der allerede elsker tv-serien.
  • Junglescenen er over 10 cm høj og 9 cm bred, så den er nem at opbevare. Den er kompatibel med alle LEGO sæt, så børn kan køre den lilla legetøjsbil ud for at blive en del af et andet LEGO sæt, de allerede har.
  • Der kræves ingen batterier for at fuldføre denne junglemission – bare tapperhed, beslutsomhed og LEGO Friends Stephanie og Emma på dit hold.
  • LEGO sæt indeholder klar vejledning, hvilket gør dem til det bedste byggelegetøj til børn. Find Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger, hvor børn kan zoome ind på, dreje og visualisere denne model, mens de bygger.
  • Siden 1958 har LEGO klodser levet op til de højeste branchestandarder samt LEGO Koncernens egne strenge kvalitetskriterier, hvilket sikrer, at de er problemfri at sætte sammen og er nemme at skille ad, når det er tid til at bygge om.
  • LEGO klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at alle LEGO Friends legesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder. De er måske endda modstandsdygtige over for elefantunger
KategoriLegetøj > Konstruktion > Byliv
MærkeLEGO > LEGO Friends
SKU41421
EAN5702016619065
© Legeland.dk